Najlepší Športovci Slovenskej Muaythai Asociácie za rok 2019

Slovenská Muaythai Asociácia uskutočnila anketu Najlepší Športovci Slovenskej Muaythai Asociácie za rok 2019, do ktorej sa v nominácii športovcov a v hlasovaní v jednotlivých kategóriach mohol zapojiť každý členský klub SMTA a rozhodcovský tím SMTA.
Na základe hlasovanie zástupcov členských klubov SMTA a rozhodcovského tímu SMTA poznáme víťazov jednotlivých kategórii:

– Najlepšia Juniorská Zápasníčka SMTA za rok 2019:
Tou sa stala zástupkyňa klubu Victory Gym Trenčín, ktorá v roku 2019 absolvovala 8 zápasov v Muaythai. Z nich 7 dokázala vyhrať a jedinú prehru si pripísala len na Majstrovstvách Európy IFMA v Minsku, kde podľahla neskoršej víťazke na body.

1.Lenka Škundová (Victory Gym Trenčín)
2. Veronika Smolková (Dracula Gym BB)
3. Dominika Štefanková (MTC BA)

– Najlepší Juniorský Zápasník SMTA za rok 2019:
Nalepším Juniorom sa stal Ján Sklenář z českého klubu Rednecks Gym. Sklenár v roku 2019 vyhral 5 zápasov, z toho všetkých 5 spôsobom KO! Jediná prehra prišla len so skúseným Leom Borákom.

1. Ján Sklenář (Rednecks Gym ČR)
2. Marek Freyer (MTC BA)
3. Lukáš Kotleba (Cerberos Gym NMnV)

– Najlepšia Seniorská Zápasníčka SMTA za rok 2019:
Túto kategóriu ovládla Monika Chochlíková. Tá okrem výborných výsledkov v K1 asociácie WAKO od roku 2018 zbiera pre SMTA aj cenné úspechy na najvyšších podujatiach IFMA. v Roku 2019 sa jej podarilo získať cennú bronzovú medailu na Majstrovstvách Sveta IFMA v Bangkoku. Táto medaila bola pre Svk jedinou a k tomu pre SMTA historicky prvou z MS IFMA!

1. Monika Chochlíková (Victory Gym TN)

2. Lucia Szabová (Hanuman Gym BA)
3. Viktória Lipianska (TFC BA)

Najlepší Seniorský Zápasník SMTA za rok 2019:
Najlepším seniorom sa stal Tomáš Tadlánek. Ten sa v roku 2019 stal Majstrom Slovenska v MuayThai SMTA, ziskal po 2 výhrach striebro na IFMA turnaji v Prahe Maximus Cup a reprezentoval SVK na Majstrovstvách Sveta IFMA v Bangkoku. Tam v prvom zápase porazil súpera z Peru, strieborného medailistu z B kategórie z Majstrovstiev Sveta z roku 2018. No v ďaľšom zápase prehral na body s neskorším vícemajstrom Sveta z Turecka.

1. Tomáš Tadlánek (Victory Gym TN)
2. Jakub Benko (King´s Gym BA)
3. Marco Novák (Hanuman Gym BA)

Najlepší Klub SMTA za rok 2019:
Najlepśím klubom, bol vyhlásený Victory Gym Trenčín, v ktorom klube pôsobia zápasníci ako Lenka Škundová (Najlepšia Juniorska za rok 2019), Monika Chochlíková (Najlepšia Seniorka za rok 2019), Tomáš Tadlánek (Najlepší Senior za rok 2019) alebo ďalší skúsení zápasníci ako Lukáš Mandinec alebo Jakub Dobiaš.

1. Victory Gym TN
2. Dracula Gym BB
3. Hanuman Gym BA

Najlepší Tréner SMTA za rok 2019:
Túto anketu vyhral 29-ročný Tomáš Tadlánek, tréner trenčianskeho klubu Victory Gym.

1. Tomáš Tadlánek (Victory Gym TN)
2. Vlado Moravčík (Dracula Gym BB)
3. Fero Starý (Hanuman Gym BA)

Najlepšia Akcia Roka 2019 v spolupráci s SMTA:
Najlepšou akciu sa stala najväčšie stand-up podujatie Slovenska, Enfusion 2019! Už 25.4. 2020 nás čaká jeho pokračovanie, ktorého súćasťou bude aj nový projekt Professional Muaythai League!

1. ENFUSION 2019
2. Muay Thai Evening 10
3. Dracula Fight Night 1

Leave a Reply